Mandag

I dag er det Mandag og jeg kom hjem fra Kiel ferja i går. Det var en herlig tur med en herlig familie. Fredagen kom vi på båten og gikk rundt. Jeg og ei til fikk dele et 2 mans rom med utsikt inn i båten (legger ut litt bilder senere på slutten av innlegget).
Kl 17 møttes vi på toppen av båten for og få info om hva som skulle gjøres den kvelden. Vi fikk oppgaven og gikk ned til der vi skulle spise.
Vi fikk deilig mat, både forett, hovedrett og dessert. Sier bare en ting, Nam. Husker ikke helt hva vi fikk og spise, men bare at det var godt.
Men før vi fikk maten begynte vi med oppgaven vi fikk. Vi begynte og lese opp hvert vårt ark, det gikk ut på at morfaren min og mormor skulle ut på tur. De skulle til London og flere steder og de skal også få privat omvisning på slottet og hvis jeg ikke husker feil så trur jeg at en av de kongelige skulle vise dem rundt på slottet. Misunnelig? Det er jeg i hvertfall, Hehe :p

Lørdagen starta kl 8 med frokost. Og kl 10 var vi i land ved Kiel. Kjøpte meg ikke mye, det var fordi jeg klarte og glemme euroene mine hjemme.. men fikk kjøpt meg 1 cola og en søt rosa tunge piercing. Kl 13.45 gikk vi tilbake til båten og alle "barna" gikk for og bade, var ikke no spezz stort bade sted, men var greit. Ferdige med og bade så var det middag. Etter middagen gikk vi rundt på båten og inn på spillerommet.

Og på søndag var det frokost kl 8 og vi var i land i Oslo kl 10 :) søndagen gikk bort til soving og rett og slett bare og slappe ta :)

 

Og gjett hva folkens? : D i dag skal jeg på jobb intervju.  Jeg gleder meg sånn selv om formen kunne vært bedre samt med stemmen min.. Har nesten ikke stemme i det hele tatt :(

Meg og min søte venninne/kusine :)

Deilig crem brulé eller hvordan man skriver det, hehe :p

Én kommentar

Oda Helene Hjørnevik

07.04.2014 kl.14:10

Utrolig fin blogg du har! Jeg hadde blitt glad hvis hadde tatt turen innom min blogg også. Ha en fin dag videre ! :D

Skriv en ny kommentar

Line Natalie

Line Natalie

20, Eidsvoll

Mitt navn er Line Natalie, er 20 år og starter denne bloggen for og fylle ut dagene litt. Kommer til og blogge om fritid og litt trening

Kategorier

Arkiv

hits