Sol

Da er sola fremme igjen. Da kan ikke dagen bli bedre. Eller kan den det? Det får vi da se på, det som ikke er bra er at dette er siste dag på kurset.. Men vi får pizza fra peppes pizza. Det skal blo godt for jeg har ikke spist ennå.
Akkurat nå så sitter jeg bare i sofaen og slapper av og samler opp varme siden jeg skal ta scooteren til stasjonen, og det er ikke bare bare selv om sola er fremme. Men nå er det bare og gjøre seg klar og reise.
Gleder meg også skikkelig til i morra, for da er det Kiel ferja. Det skal bli deilig og slappe ta der.

Ingen kommentarer

Linn Therese

03.04.2014 kl.09:50

Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

http://www.vektlofterjenta.com/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

Skriv en ny kommentar

Line Natalie

Line Natalie

20, Eidsvoll

Mitt navn er Line Natalie, er 20 år og starter denne bloggen for og fylle ut dagene litt. Kommer til og blogge om fritid og litt trening

Kategorier

Arkiv

hits