1.April er den nye fredag den 13 for meg..

Dagen i dag starta kl 8 som vanlig, eller denne starta ikke helt vanlig som jeg trudde..
Uno hoppa oppi senga og gjorde seg stor og tung som om han sa at han kjeda seg og at det var på tide og stå opp. Går inn på badet for og fikse meg, og i det jeg går inn døra så kjenner jeg det svir skikkelig på halsen. Går da mot speilet og ser det lange røde merke på halsen.. Flott tenkte jeg.
Fant også ut at tåa på foten var enda mer hoven enn dagen før så, ja den er nok forstua.. Greit at det er 1. April, men det trenger ikke og være ulykkes dagen min forde.. Går da ned og aner ingen fred og ingen fare om hva som venter rundt det neste hjørne. En ting var jo positivt, det var at jeg ikke fikk baksmel på skatten ^^ var ikke mye, men det er da noe :)
Får i meg mat, men klarer og søle på meg så måtte da opp og skifte.. Klokka behynte og nerme seg 09.30 for da skulle jeg sitte på scooteren og reise til stasjonen for og ta toget til kurset. Hadde akkurat fått på meg jakka og skoa så ser jeg at garasje porten er nede, kryssa da fingra for at den knappen til porten var der og det var den heldigvis (tenkte jeg). Jeg trykker på knappen, ser at porten går opp. Etter 2 lange sekunder så stopper den. Jeg trykker en gang til og ser den går ned.. Flott tenkte jeg og trykka en gang til, ikke noe skjedde.. Trykka minst 40 ganger før jeg tok opp mobilen og ringte min gode morfar :) Min reddende engel kom og henta meg og fikk kjørt meg til stasjonen :) etter det så gikk alt som smurt :)

Fikk også vite litt om vekter kurs etter sommeren (siden jeg har lyst til og bli vekter). Håper jeg kommer inn.
Ellers har alt egentlig vært helt supert, med fin solskinnsdag :) fikk også lurt faren min i dag og, blei lurt en gang også, hehe. Men det må jo til siden det var 1.April :)

- Har du blitt lurt eller lurt noen? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line Natalie

Line Natalie

20, Eidsvoll

Mitt navn er Line Natalie, er 20 år og starter denne bloggen for og fylle ut dagene litt. Kommer til og blogge om fritid og litt trening

Kategorier

Arkiv

hits