Mandag...

Skulle virkelig ønske sånne dager som dette bare kunne forsvinne.. Går ikke inn på hva som har skjedd uten om at jeg ikke har det helt bra. Det ene positive er at den snart er over og ting går over til det bedre (håper jeg). 
I dag har det ikke skedd stort, uten om at ting gikk rett ned. Men siden sola skinte i dag så fikk jeg vaska min kjære scooter. Har ikke tatt billappen enda siden jeg ikke har rå eller kan rett og slett si det sånn at jeg ikke har fått tatt teorien. Det eneste positive i dag er at typen min har fått meg i bedre humør i dag, setter så utrolig mye pris på at han tar seg tid til og hjepe meg når jeg ikke har det helt topp. FIkk ikke gått ut og jogga i dag siden lysten ikke var helt på topp, men får ta dobbel jogging i morra. I morra er det ikke kurs, siden jeg skal til legen. Ikke no skummelt no, men bare for og snakke litt. 

I dag har jeg også fått søkt på enda en jobb og sitter og håper på det beste, men nå er det og hoppe i dursjen for så pakke seg inn i dyna og se film og snakke med typen. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line Natalie

Line Natalie

20, Eidsvoll

Mitt navn er Line Natalie, er 20 år og starter denne bloggen for og fylle ut dagene litt. Kommer til og blogge om fritid og litt trening

Kategorier

Arkiv

hits