Kose kveld :)

Jeg og vennina mi er hjemme alene denne helgen og jeg har kommet på en sprø ide.. veit ikke om jeg tør rett og slett. Jeg har tenkt og farge håret mitt rødt, ikke knæsj rødt, men rød brun. Skal bli spennende og se resultatet etterpå. Men først skal vi lade opp kreftene med god hjemme lagt pizza. Selv om jeg ikke er stor spiser så har jeg nesten klart og spise opp 1 pizza bit.. irriterende og ikke klare og spise mye.. i dag var det utrolig deilig og kunne sove lenge, utrolig nok sov jeg til rundt 12. Etter og ha lufta hunden min en liten tur så var det og fikse seg og reise til Jessheim for og finne hårfarge, men så ubestemt som det jeg er så var det innom alle butikkene for og finne den jeg ville ha, men alle er jo egentlig helt like, Hehe.
Til slutt så fikk jeg bestemt meg etter og ha drassa på vennina mi rundt på hele sentret en stund. Så etter en liten stund så ringte typen min og sa han også var på sentret, lykkerus siden keg ikke har fått sett han på en liten stund.

Ser ikke den pizza'n god ut? Den er suuper god.
Men nå skal vi sitte dypt nedi sofaen og se filmen Frozen. Elsker virkelig den filmen.
Men nå skal vi kose oss videre denne lørdags kvelden, så får vi se vidre utover kvelden om vi setter oss utti jacuzzien og koser oss der.

Sånn er fargen på boksen ihvertfall. Legger også til et gammelt bilde på hårfargen nå. Legger også ut resultatet etterpå på hvordan det blei.

Én kommentar

Emma

22.03.2014 kl.19:51

Jeg bare elsker bloggen din!!<3 Jeg kommer til og bli fast leser!<3 veldig hyggelig med en kommentar tilbake:-D

Line Natalie

22.03.2014 kl.20:05

Åå, så koselig :-) <3

Skriv en ny kommentar

Line Natalie

Line Natalie

20, Eidsvoll

Mitt navn er Line Natalie, er 20 år og starter denne bloggen for og fylle ut dagene litt. Kommer til og blogge om fritid og litt trening

Kategorier

Arkiv

hits