Dagen på Oslo S

I dag var vi i Oslo med kurset. Faktisk ganske greit egentlig, selv om jeg hater og gå rundt i Oslo. Hvofor jeg gjør det er fordi jeg føler meg som en turist i min egen hovedstad, Hehe. Sikkert fler som gjør det. Men vi var på NHO i noen timer, fikk en forklaring på forskjellige ting der. Så etter vi hadde vært der så reiste vi til Peppes Pizza på Majorstua. Ganske digg med gratis pizza. Spise så mye vi ville.
Så var det og gå gjennom slottsparken, kongen var til og med hjemme. Faktisk andre gangen jeg har gått gjennom der. Sier da bare at jeg er lite i Oslo. Etter og ha møtt på garden så var det ned til Nasjonal teateret og skaffe biletter hjem igjen.
Så var det hjem og durje og rett i joggebukse. Det er så digg, etter da en liten stund så kom tante og mine 2 fettere som da skal helt opp til Kirkenes i morra, sammen med min mor og far.

I morra er det og slappe ta og ta livet heelt med ro. Så er det heelg, det skal bli så deilig. Kanskje da mulig jeg finner på og farger håret hvis jeg finner ut hvordan det skal bli. Skal bli spennende. Så sa i helgen blir det og ta livet helt med ro og slappe av med bikkja mi og tv og snop.

- Hva er det du skal i helgen? :-)

Dårlig plass til og ta bilder så da blir det og stå på senga, Hehe.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Line Natalie

Line Natalie

20, Eidsvoll

Mitt navn er Line Natalie, er 20 år og starter denne bloggen for og fylle ut dagene litt. Kommer til og blogge om fritid og litt trening

Kategorier

Arkiv

hits